Jeg har ett lite spørsmål fra samfunnsfagboka mi, som jeg gjerne vil spørre dere om!

«Norsk fisk sendes til Kina for å fileteres og pakkes, og deretter tilbake til Norge for å selges fra frysedisken. Vil du være villig til å betale mer for fisk som ikke er transportert fram og tilbake – for miljøets skyld?»

Er du villig til å betale mer for fisk som ikke er transportert?

Vil du bidra i diskusjonen?


OM FORFATTEREN

admin

  Kommentarer (18)

 1. Ane

  ()

  Nå er jo jeg veggis, så jeg spiser ikke fisk… Men hadde dette handlet om noe som jeg er forbruker av så; helt klart! Jeg mener at det er viktig å ta et ansvar for miljøet. Ikke bare regjeringer og mennesker med mye makt kan gjøre noe, enkeltindivider – vanlige folk kan også ha en stor betydning.

  Desssverre tenker nok forholdsvis få av oss sånn, derfor kan produsentene fortsette å sende fisken dit, utnytte arbeidskraften der og drite i miljøet fordi de tjener seg rike på det…

 2. Anonymous

  ()

  Kvifor reklamerer ikkje dei produsentane som faktsisk ikkje sender fisken til Kina med at dei er miljøvennlege? Det er god reklame og det ville vert enklare for forbrukarane å velje "riktige" og miljøvennlege produkt.

 3. Anonymous

  ()

  nei, miljøet er en flopp!! jeg er student å skal spare vær minste krone, så mere for FISK gidder jeg aldri i livet!!!

 4. Anonymous

  ()

  æ gidde faan ikke og betal med for det æ nei, helt idiotisk at dem ska send fisken te Kina for og pakk det inn, også dem kan jo ikke ta mer peng for at dem slipp og send fisken te Kina, det e ikke logisk i det hele tatt -.- så æ vill helst at det ikke sendes te Kina, men e ikke villig og betal mer for at den ikke gjøres det……

 5. Anonymous

  ()

  Hva er poenget med å betale mer for fisk, som ikke blir pakket inn i ett annet land, langt borte.. hvorfor ikke bare pakke den inn selv?