Hvem er vi?

FN-sambandets ungdomspanel 2018 består av ti samfunnsengasjerte ungdommer mellom 16 og 18 år. Vi blogger om det vi har på hjertet, gjerne om temaer knyttet til FN og internasjonale spørsmål.

Zuhayr Hussein Abdi (18) fra Senja i Troms. Hun går på Elvebakken videregående skole i Oslo og er aktiv i ungdomspolitikken. Hjertesakene til Zuhayr er kvinners rettigheter, utdanning og flyktninger.

Harald Seland Myhre (17) fra Jessheim. Han er for tiden på utveksling i Uruguay, hvor han blant annet prøver å lære seg spansk. Harald er opptatt av menneskerettigheter, ytringsfrihet og miljø.

Nariman Hame (18) fra Drammen. Hun går på Drammen videregående skole. Nariman brenner for likestilling, utdanning og rettighetene til religiøse minoriteter.

Kaisa Haugen (18) fra Hell i Stjørdal kommune. Hun går på Bybroen videregående skole i Trondheim. Kaisa er opptatt av menneskerettigheter, og har generelt stor interesse for politikk og samfunn.

Mariat Pashaeva (16) fra Lyngdal i Vest-Agder. Hun går på Eilert Sundt videregående skole. Mariat er blant annet opptatt av rettighetene til kvinner og barn, og brenner for å få slutt på urettferdigheten i verden.

Stella Marie Lapingcao Nielssen (16) fra Kongsberg. Hun går på Lillestrøm videregående skole. Stella Marie er blant annet opptatt av menneskerettigheter og likestilling.

Hans Christian Knudsen (18) bosatt i Balestrand i Sogn og Fjordane. Han går på Sygna videregående skole og er aktiv i ungdomspolitikken. Hans Christian er blant annet opptatt av likestilling, global urett, kampen mot rasisme og internasjonal solidaritet.

Aleksandra Rouget (17) fra Tromsø. Hun går på Senja videregående skole i Finnfjordbotn. Aleksandra er opptatt av klima og miljø, menneskerettigheter og internasjonal politikk.

Maria Margherita Glørstad (18) fra Trondheim. Hun går på Trondheim Katedralskole. Maria er opptatt internasjonal politikk, flyktningproblematikk og menneskerettigheter.

Mats Philippe Jensen (18) fra Oslo. Han går på Elvebakken videregående skole. Mats er opptatt av klima og miljø, LGBT+-rettigheter, internasjonal politikk og menneskerettigheter.

 

Du kan også kontakte Ungdomspanelet her:

FN-sambandets ungdomspanel
Storgata 33 A
0184 Oslo

+47 22 86 84 00 | fn-sambandet@fn.no | Nettredaktør: Terje Karlsen | Ansvarlig redaktør: Anne Cathrine da Silva