IDIOTI!

AV 20. februar 2011 Menneskerettigheter

JEG.HATER.DEG

Du ynkelige ufyselige sjel som bruker jøde, same, muslim osv., osv. som skjellsord!
Det er så utrolig dumt. Jeg skjønner ikke at det går an å være så forferdelig paff i hodet at man gjør sånt. Det er diskriminering eller rassisminering eller noe sånt. Når jeg hører andre kalle meg eller andre det har jeg bare lyst å gi den personen en rett høyre. Det er barnslig, dumt, teit. Det er rett og slett forbanna irriterende.

Se for deg at det kommer en eller annen fyr kommer til deg å roper:
“Hey, din forbanna jøde”
1. Hva gjør du da?
2. Hva hvis en som er jøde hører det, hva gjør du da?

Tenk på dette neste gang du føler for å kalle noen for det, eller hører andre gjøre det!

Vil du bidra i diskusjonen?


OM FORFATTEREN

admin

  Kommentarer (8)

 1. Anonymous

  ()

  Jeg har hørt det mange ganger og det er viktig at alle som hører det slår ned på det med en gang! Ingen må få gå rundt og tro at det er greit å bruke disse ordene på den måten!

 2. Anonymous

  ()

  Kristin, om du virkelig er så sint, så finnes det psykologer rundt som kan hjelpe deg med å takle dette på en bedre måte 😉

 3. Anonymous

  ()

  I have never heard any religiously rude comments directed towards a person directly, ever. I have, however, heard many ludicrous jokes about religious groups that are VERY offensive. It is a shame, yes, but try to focus your text more on the betterment a bit more than "calling out" the prejudicial morons. This text looks more like a hatemail than an entreaty.

 4. Anonymous

  ()

  Det er jo skammelig, men hvorfor bry seg? Greit nok de bruker det imot deg då kan man si ifra. Men nå som verden er i kritisk stadie, dette er det minste tinge vi kan tenke på.