Oda Bjerkan

Oda Bjerkan

Snart 1/5 til 100. Takknemligheten for at jeg får uttrykke meg om det jeg vil er meget stor - og troverdige kilder har observert at jeg aller helst benytter meg av tastaturet når noe gjør meg ordentlig sur.

Tobias Gaulke © Flickr
Tobias Gaulke © Flickr

«Det må være lov til å være redd»,
sier de. Så jeg sier det.

A
A

Jeg er redd,

Ikke for velferdsstaten, men for grunnleggende prinsipper.

Ikke for skattepengene, men for kynisk politikk.

A

Jeg er redd,

Ikke for ulike meninger, men for hatfulle ytringer.

Ikke for mangfold, men for splittelse.

A

Jeg er redd,

Ikke for vold, men for diskriminering.

Ikke mot meg, men mot deg.

A

Ja – jeg er redd,

Men ikke for terror, jeg er redd for måten det håndteres på.

Jeg er ikke redd for eksplosjon, jeg er redd for eksklusjon.

 

 

Vil du bidra i diskusjonen?

OM FORFATTEREN
Oda Bjerkan

Oda Bjerkan

Snart 1/5 til 100. Takknemligheten for at jeg får uttrykke meg om det jeg vil er meget stor - og troverdige kilder har observert at jeg aller helst benytter meg av tastaturet når noe gjør meg ordentlig sur.